Act de renunțare

Declinarea responsabilității https://cazino-bonus.com /
Vă mulțumim pentru vizita Euro Gamer
Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate cu privire la https://cazino-bonus.com / și alte proprietăți web conexe sunt doar în scopuri informaționale.

Informațiile sunt furnizate de către https://cazino-bonus.com/ și în timp ce ne străduim să păstreze informațiile la zi și corecte, nu facem nicio reprezentari sau garantii de orice fel, fie explicite sau implicite, cu privire la exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în legătură cu site-ul sau legate de informații, produse, servicii sau elemente grafice continute in site-ul pentru orice scop. Orice încredere pe care o faceți pe baza acestor informații este, prin urmare, strict pe propriul risc.

În nici un caz nu vom fi trași la răspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, inclusiv, fără limitare, pierdere sau prejudiciu indirect sau în consecință, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel care rezultă din pierderea de date sau profituri rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site.

Prin intermediul acestui site este posibil să se conecteze la alte site-uri care nu sunt sub controlul https://cazino-bonus.com/. nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri web. Includerea oricărei legături nu implică neapărat o recomandare sau avize exprimate în cadrul acestora.

Fiecare efort este făcut pentru a menține site-ul și să fie difuzate. Cu toate acestea, Euro Gamer își asumă nici o responsabilitate și nu va fi responsabil pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice dincolo de controlul nostru.

Site-ul nostru este oferit de Euro Gamer It pe o bază “AS”. Acest site web disclaimer a fost creat de generatorul de modele de răspundere și modelul de termeni și Condiții pentru https://cazino-bonus.com/.

Euro Gamer nu face reprezentări sau garanții de orice fel, exprimate sau implicite, legate de funcționarea site-ului, informațiile, conținutul, materialele sau produsele incluse în site.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Euro Gamer declina toate garantiile, exprese sau implicite, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile implicite și / sau condițiile de vandabilitate sau calitate satisfacatoare si potrivire pentru un anumit scop și non-încălcare.

Euro Gamer nu va fi responsabil pentru orice daune de orice fel care rezultă din utilizarea site-ului, inclusiv, dar nu se limitează la, directe, indirecte, accidentale, punitive și daune consecințelor.

Euro Gamer nu garantează că site-ul sau serverul care le face disponibile sunt libere de virusuri sau alte componente dăunătoare.