Aflați aici că acesta este cel mai bun joc de cazino din Betano Casino Romania. Acest joc nu a fost ales de noi ca fiind cel mai bun și cel mai popular dintre clienții cazinoului online Betano. Popularitatea sa ne face să credem că este și cel mai bun, pentru că, în general, ceea ce este foarte popular este, de asemenea, foarte bun.

Privind în categoria “Cele mai bune jocuri”, observăm că jocul preferat al majorității clienților este Book Of Ra Deluxe.

Book of Ra Slot 2 Cel mai bun joc de cazinou Betano

Prezentarea jocului Book Of Ra Deluxe

Acest slot oferă cazinoul Betano Romania de la Novomatic, unul dintre cei mai cunoscuți și renumiți producători de jocuri online. După cum puteți vedea în imaginea anterioară, masa de joc este clasică, compusă din 3 linii și 5 role, iar numărul de linii de plată este fix, 10.

Numele cărții lui Ra provine din faptul că cel mai important simbol al jocului este cartea. Acest simbol joacă atât simbolul WILD, înlocuind orice alt element de pe tabla de joc, cât și simbolul SCATTER.

Prezentarea jocului Book Of Ra Deluxe

Dacă apar 3 sau mai multe cărți pe ecran, indiferent de poziția lor, vor fi lansate 10 rotiri gratuite cu un simbol bonus extensibil. Deci, înainte de a începe aceste runde gratuite, simbolul va fi selectat aleatoriu. Aspectul său, cu cel puțin 2 sau 3 role în timpul rundelor bonus, va face ca întreaga rolă să fie înlocuită cu simbolul. Nu contează în ce poziție apare simbolul bonus, astfel încât să înregistrați câștigul și dacă apare, de exemplu, pe rolele 1, 3 și 5.

În timpul acestor rotiri gratuite, puteți câștiga încă 10 runde suplimentare, toate apar 3 sau mai multe cărți.

Cel mai mare câștig pe Linie În Book Of Ra Deluxe este de 500 de ori mai mare decât pariul de spin și este obținut în cazul celor 5 personaje Indiana Jones (sau “bărbați”, după cum se știe). Alte câștiguri bune, 200x le veți primi în cazul a 5 cărți sau 5 simboluri de tip “Faraon”.

Book Of Ra-acesta este un joc dedicat tuturor, indiferent de bugetul disponibil. De ce spun asta? Deoarece pariurile de spin pot fi setate începând de la 0.10 RON și puteți obține până la 50 RON pe rundă.

Dacă sunteți încă nou la cazinourile online, luați în considerare alegerea pariului corect pe sloturile video online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.