PlayStation 4 a avut câțiva ani buni și asta face alegerea jocurilor noastre preferate extrem de dificilă. Favorite de nișă, cum ar fi mini-epic zerouri la sol și frumos VR blaster Polybius a trebuit să facă loc pentru alții, dar este într-adevăr lățimea de catalog spate consolei la fel de mult ca exclusivele Dă personalitatea sa.

Există multe de discutat, cu alte cuvinte, dar sperăm, de asemenea, că există ceva pentru toată lumea în jocurile pe care le-am ales în cele din urmă.

Bloodborne

Un minunat coșmar al unui joc, Bloodborne vede soft transformându-și Formula într-o lume plină de iubire întunecată, plină de groază și splendoare în egală măsură. Este un văr apropiat al seriei Sufletele întunecate, dar cu propriul gust; acțiunea este mai agresivă, eliminarea turtling că mulți jucători s-au bazat pe, în timp ce povestea se execută este mai explicită.

Este un amestec puternic, și posibil cel mai puternic joc al regizorului Hidetaka Miyazaki de până acum; după sfârșitul generației, este într-adevăr între asta și suflarea sălbăticiei care a fost cel mai bun joc al timpului.

Last Guardian

Atât de mult timp în dezvoltare și atât de rar în acoperire, ultimul păstrător a devenit o bestie mitică în sine. În realitate, acest joc s-a dovedit a fi tot ce am sperat.și, deși este plin de mistere luminoase, există ceva minunat familiar despre modul în care se desfășoară povestea.

Un băiat hrănește o fiară rănită din nou sănătoasă, și apoi băiatul și Bestia își croiesc drum printr-un regat vast, aproape pustiu. De la thanks grottos la vârfuri ascuțite de piatră albită de soare, aceasta este o călătorie la fel de mult ca un joc. Și, deși este o călătorie, este, de asemenea, o luminare – pe companie și complicitate și bunătatea datorăm lucrurile vii din jurul nostru.

Spider-Man

Spiderman

Omul-Păianjen al lui Marvel este, de asemenea, Omul-Păianjen Insomniac, și în timp ce jucătorii nu sunt membri pentru jocuri de acțiune de lux în vara anului 2018, Peter Parker îl ucide pe Kratos în ceea ce ne privește. Libertatea pură și sentimentul de plăcere pe care acest joc îl evocă este palpabil.

Manhattan Spidey este un loc de joacă frumos, și, de asemenea, un site de un serviciu fan iubitor. Cameos și collectibles sunt abundente, în timp ce inima jocului amestecă lupta și traversare – și caracterizare – într-un mod care nu a fost niciodată atât de bun. Ce joc minunat.

Yakuza 0

Datorită abordării mai entuziaste a Sega față de localizare în ultimii ani, există acum suficiente jocuri Yakuza pentru a alege de la, și zero apare ca alegerea grupului. Un prequel din Tokyo și Osaka, și este introducerea perfectă la acest cel mai genial de serie, și dacă este un prequel, este o scuză pentru o mulțime de relații în cazul în care Yakuza sunt cunoscute pentru, sunt exagerate la mare efect.

Dușuri de bani flutter peste ecran dacă ați finaliza cu succes o luptă, și există un răsad în plus la Yakuza deja gust lume. Este excelent, și un memento bun venit că Sega ai iubit o dată nu a plecat cu adevărat.

GTA 5

Lumile deschise ale rockstarului au fost create în largul coastei de Vest, cu gama sa de teren, cu spiritele sale libere periculoase și realitatea sa, care este deja câteva clicuri trecut satira.

Dar GTA 5 este încă o lucrare uimitoare, oferind o insulă care se simte lucrată manual până la fiecare metru de asfalt și trei protagoniști care vor fi foarte dificil pentru Serie să se ridice sau chiar să meargă mai departe. În 2019, știm că toate acestea implică costuri umane ridicate.

GTA 5 este o capodoperă foarte problematică, un exemplu de șovăituri uimitoare și adâncimi extreme ale jocurilor video moderne.

Final Fantasy 14

Final Fantasy XIV

Știi povestea din spatele acestei acum, eu sunt sigur-o lansare nu a reușit, o plâns scuze publice și apoi o revenire atât de elaborat că într-adevăr simțit ca un lucru de fantezie. Tot ceea ce este acum în trecutul îndepărtat, și în ultimii ani fantezia 14 a trecut de la putere la putere.

Este generos, caracter, colorat, elegant și străpuns cu un sentiment de aventură, toate servite de o comunitate care este unul dintre cele mai mari active sale. Este cea mai bună serie de înregistrări pentru o generație sau două, pe scurt, și atât de vastă este lumea de care vă pasă, indiferent de gustul de fantezie final otrava ta este.

Fortnite

Acum că sunt destui luptători cu care să-l comparăm, devine mai ușor să vedem ce face Fortnite special. Sigur, a popularizat Trecătoarea de luptă și acum are toți banii din lume pe care îi poate bate pe orice concurent pentru viteza actualizărilor și bogăția detaliilor sale.

Unele evidențiază Fortnite, chiar dacă, este că sprijină atât de multe stiluri de joc diferite și oameni cărora le place să tragă la oameni care sunt în căutarea de a construi, și oameni geniali, care doresc doar să rătăcească în jurul într-unul dintre cele mai captivante video-Joc, setările făcute până în prezent.

Lumea din Fortnite se schimbă, făcând ca densitatea amintirilor pe care le conține să se simtă mult mai specială. Alte jocuri sunt shootere mai bune, dar nimeni nu le poate potrivi pentru puterea lor pură de loc.

Eurogamer va continua să ofere liste de platforme de jocuri pentru a vă face o idee care sunt cele mai bune jocuri de jocuri de jucat chiar acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.