În acest articol veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre Fortuna CashPoint, sistemul de plăți furnizat jucătorilor de cazino online Fortuna, care doresc să facă depozitele și retragerile chiar mai ușor.

Ce este Fortuna CashPoint?
Fortuna CashPoint se referă la serviciile de retragere și depunere a banilor într-un cont de cazinou online direct prin intermediul agențiilor de stradă Fortuna. Practic, prin ea, oricine poate juca La Fortuna casino fără a fi nevoie să folosească un card sau un cont bancar. În plus, depozitele sunt efectuate instantaneu, iar retragerile sunt, de asemenea, efectuate într-un timp foarte scurt.

Cum sa faci un depozit de avere cazinou folosind această metodă?

Este foarte ușor să vă reîncărcați contul de cazinou online Fortuna folosind acest serviciu. Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la Agenția stradală Fortune, având o carte de identitate. Specificați numele de utilizator al operatorului de pe site-ul web efortuna.ro și suma pe care doriți să o depuneți și asta este.

Fortune și sunteți gata să vă distrați în cea mai tare înșelătorie online de pe piață.

De asemenea, trebuie să știți că depunerea minimă acceptată de această metodă este de numai 10 RON.

Cum retragi bani prin Fortuna CashPoint?

Cum retragi bani prin Fortuna CashPoint?

Și solicitarea de rechemare cu această metodă este foarte simplă. În primul rând, trebuie să vă spun că retragerea prin Fortuna CashPoint este disponibilă numai jucătorilor care au făcut cel puțin un depozit în avans folosind acest sistem de plăți.

Pentru a trage o concluzie în primul rând, trebuie să mergeți la secțiunea casierie-retrageri de pe site-ul operatorului. În această fereastră, Selectați metoda “Cashpoint”, specificați suma de bani pe care doriți să o retrageți și selectați agenția Fortuna din lista disponibilă.

După aceea, veți primi la adresa dvs. de e-mail un mesaj cu codul tranzacției pe care va trebui să-l trimiteți operatorului în momentul în care intenționați să ridicați banii:

Limita minimă de retragere prin Fortuna CashPoint este de numai 10 USD, iar valoarea maximă este de 30 000 USD.

Întrebări frecvente despre Fortuna CashPoint

Apoi, vă prezint cele mai solicitate întrebări ale jucătorilor despre acest serviciu:

Cât timp va dura retragerea prin Fortune Cashpoint?

Puteți obține bani chiar și în aceeași zi în care ați solicitat feedback. Dacă acest lucru nu se întâmplă, puteți fi siguri că veți putea merge la Agenția Fortuna a doua zi pentru a vă ridica banii.

Cum pot afla agențiile care vă permit să plătiți prin Fortuna CashPoint?

Cum pot afla agențiile care vă permit să plătiți prin Fortuna CashPoint?

Pentru depunerea unui depozit, puteți să vă prezentați la orice agenție stradală Fortuna din România și să nu vă confruntați cu probleme. Cu toate acestea, nu toate agențiile terestre permit, de asemenea, retrageri. O listă completă a acestor locuri veți găsi pe pagina de rechemare de pe site-ul operatorului.

Nu am colectat bani în intervalul de timp specificat. Ce se întâmplă?

Dacă nu ați reușit să ajungeți la Agenția Fortuna la momentul potrivit pentru a vă ridica banii, nu trebuie să vă faceți griji. Întreaga sumă va fi returnată în contul dvs. de cazinou online, nu mai târziu de dimineața următoare unde ar fi trebuit să vă prezentați pentru încasarea câștigului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.