“Cu acest comutator surpriză exclusiv, Nintendo a ales o abordare de modă veche pentru mai bine!”Euro Gamer

La un deceniu după ce Marvel Ultimate Alliance 2 a ieșit, seria revine în circumstanțe ciudate. Acesta nu este un ordin de activare, publicat pe toate platformele din acel moment. Nici nu este un Software Raven sau vicios de dezvoltare viziuni, ca originalele au fost, respectiv. Marvel Ultimate Alliance 3 a fost dezvoltată de echipa Ninja, oamenii din spatele Dead Or Alive, Ninja Gaiden și Nioh, și publicată de Nintendo exclusiv pentru comutator. Ce schimbare. Cu toate acestea, în ciuda acestui editor și Dezvoltator shakup, Nintendo a adoptat o abordare de modă veche-la bine și la rău.

Formula îi urmează pe pietonii săi: patru personaje Marvel pe ecran, care distrug zeci de inamici folosind o combinație de atacuri ușoare și grele, atacuri speciale și ștergerea atacurilor finale. Cu aparatul de fotografiat în vedere clasic, există o perspectivă “eroic”, muta camera mai aproape de caracterul pe care îl controlați, dar eu nu-l folosesc pentru că îmi place să fie cât mai departe posibil de arena, după cum puteți vedea, MUA3, are un Diablo la ea, la fel ca predecesorii săi a făcut. Lupta este focalizarea. Ajustarea compoziției echipei pentru a activa bonusuri stat, cum ar fi” hitters grele “și” creier mare”, este doar introducerea la butoane de lovire.

Din fericire, lupta este la fel de satisfăcătoare ca este necesar pentru acest tip de joc. Totul beneficiază de noul stil de artă, care oferă o privire mai colorată și vie decât cele două jocuri anterioare și shames Crystal Dynamics ‘ ridicol look pentru Avongers Marvel lui. Conturul negru face ca acțiunea să explodeze și să vă ajute să urmăriți personajele în mijlocul bătăliilor rapide. Când zona de efect ataca pe mulți dușmani, există un frumos ping audio și numere mari daune accident zoom în fața ta. Am mai văzut aceste lucruri și mai bine, desigur, și Blizzard rămâne stăpânul crit, dar MUA3 nu este lipsit de un sentiment de impact.

Stilul de artă cel-umbrit este o alegere bună pentru MUA3, și-l împrumută un aspect de carte de benzi desenate.

Și totuși, există un sentiment ciudat care vine de la căutarea zeci de dușmani identici ca tine de lucru drum într-o luptă șef. Nu aș numi-o minte-amorțire, pentru că există distracție în luptele lui MUA3. Dar nici eu n-aș numi-o excitantă. O să-l compar cu spălatul. Există o eficiență de a-ți da seama, de a sorta și de a aranja înainte de a te lupta cu hoinăreala. Lângă întâlnirea temută a șefului, punând-o deoparte. Pentru a extinde această metaforă monotonă, cei care sunt fierul sunt jucătorii mua3 care petrec timpul îmbunătățind și combinând cioburi ISO-8. Sigur, te face să arăți un pic mai ascuțit, dar nu vei primi acel timp înapoi.

Acum și apoi trebuie să acorde o atenție, pentru că modul poveste a jocului este presărat cu niveluri teribile de dificultate, cele mai multe dintre care se rotesc în jurul valorii de lupte seful. Ideea, cred, este că jocul se așteaptă să se pisa până la nivelul caracterelor dacă veți găsi o întâlnire prea greu. Asta e bine – și este cu siguranță ceva îmi amintesc că fac în primele jocuri. Dar totuși, am dat peste câteva ore de frustrare care m-au lăsat pe marginea furiei. Și nu mă face să încep cu lunetiștii ăia dintr-o singură lovitură.

Este vorba despre numărul limitat de grade de dificultate. Când îți începe povestea, primești două: prietenos și puternic. Jocul sugerează prietenos dacă ești nou la jocurile de acțiune, puternic dacă ești familiarizat cu ele. Dacă unui veteran al diavolului i se permite să plângă în serie și un iubitor al tuturor lucrurilor, am ales să fiu puternic, crezând că e ceva cu care să mă compar. Puternic, cu toate acestea, este prea greu acordat pentru binele lui. Jocul are nevoie de ceva între prietenos și puternic, ceva numit probleme normale, poate.

Există o cantitate surprinzătoare de a pune cu statistici înțelept în MUA3, dar există o lipsă clară de alegeri dificile.

În realitate, dificultatea nu provine din mecanică sau din piese set interesante, ci din statistici. Dușmanii au o mulțime de sănătate și șefii fac o mulțime de daune prin atacuri greu-de-dodge care rupe sănătatea echipei tale. Luptele între șefi pot dura prea mult, se simt mai mult ca atacuri ultra-de bază MMO decât întâlniri memorabile joc de acțiune. Coechipierul Al nu ajută uneori. Într-o luptă între șefi, toți erau coechipierii mei controlați de computer, și au luat o explozie de energie în față, iar și iar, chiar și după ce m-am mutat în siguranță. Mulțumesc, băieți.

Cu toate acestea, trebuie să rămânem la modul poveste, deoarece prin trecerea prin ea este modul de a debloca noi personaje pentru a juca cu. Din fericire, modul poveste servește noi personaje într-un ritm generos, și nu se poate ajuta, dar aveți o piesă cu fierbinte lucru nou după ce scade super-erou catwalk. În caz contrar, modul poveste este un pic de un slob și dezamăgitor neinspirat. Mediile sunt plictisitoare, cu coridorul gri după coridorul Gri ducându-te la un progres într-o bătălie a șefului pe care o uiți odată ce s-a terminat. Doar Shadowland, cu ninja lui pe acoperiș sub lumina lunii strălucitoare, face ceva artistic interesant. În mod ciudat, în primele ore ale jocului, avem secțiuni invizibile, puzzle și 2D care sunt la fel de enervante pe cât sunt de inimoase. Mai târziu, în joc, acestea nu sunt extinse, fie. Aș prefera ca MUA3 să nu se deranjeze să schimbe lucrurile ca să țină pasul cu ceea ce ești bun.

Există peste 30 de caractere playable la lansare, care este o grilă de format bun. Există, de asemenea, alege frumos off-calendar.

Marvel Ultimate Alliance 3 Caractere

Personajele se sprijină foarte mult pe cele mai faimoase iterații ale cărților de benzi desenate, ceea ce înseamnă că ai toate desenele acum micșorate din benzile desenate din anii ‘ 90 din care ne-am mutat. Wolverine în galben, Căpitanul America în cheesy ” ce este, soldat?”moda, si Thor arata si suna ca, ce a spus Tony Stark din nou? Ah da, ” mama știe, îi împletești draperiile?”Am fost în speranța pentru unele modele unice, unele noi răsturnări de situație. Am fost încântat pentru a debloca un nou costum pentru Black Widow, dar am fost dezamăgit să descopere că a fost doar costumul ei standard în alb.

Actorul vocal nu este suficient de bun pentru un desen animat de sâmbătă dimineața (Elsa Bloodstone lui ” Cor blimey guvnor!”Accent englezesc este cel mai rău lucru pe care l – am auzit de la trasorul Overwatch lui), dialogul este clișeu exponențial și povestea în sine – o lovitură pentru a obține pietrele Infinity înainte de Ordinul Negru (Thanos’ Dour goons of the MCU)-este de puțin folos atunci când colectează supereroi și anti-eroi și le pune într-un erou-select prin blender complot. Nimic din toate acestea nu este de fapt punctul de MUA3, care este fundamental un joc despre luptă. Dar nu există nici un motiv pentru a nu încerca cu chestia asta.

De fapt, există un sentiment MUA3 nu are inspirație peste tot în magazin. În comparație cu alte jocuri de acțiune, lupta lui MUA3 este simplă și repetitivă. Aproape toate personajele simt la fel pentru a juca, cu excepția câtorva arhetipuri. Ai un număr de caractere, cum ar fi Pantera neagră, care sunt agile și cum ar fi tocare și tăiere. Ai un număr de caractere, cum ar fi Hulk, care sunt mai maro. Ai unele personaje care fac mai bine daune de la distanță, cum ar fi Storm, și unele care oferă sprijin, cum ar fi Captain America. Dar când amorțești lupta, indiferent dacă personajul tău trage cu o armă sau trage cu raze de energie din palme, jucătorul face și gândește la fel. Ia-l pe Dr. Strange, de exemplu. Vrăjitorul Suprem are puterea de a crea portaluri, dar el nu folosește acest lucru în luptă pentru a, poate, trimite dușmani de pe hartă sau trimite coechipieri la siguranță. În schimb, el aruncă o pâlnie de flăcări în direcția pe care o vede, sau eliberează un vortex de magie care vindecă, sau leagă dușmanii cu un atac magic, sau face un atac aoo prin rotație Ray. Dr. Atacurile lui Strange par unice, dar funcționează la fel ca multe altele. Am fost atras de venin, Ghost Rider, Crystal și Spider-Gwen doar pentru că nu le-am văzut în nenumărate filme în ultimii zece ani, în loc de a lucra în moduri interesante, cool.

Nici luptele cu șeful nu sunt prea interesante. N-o să stric cu cine te întâlnești, dar aș spune că șeful lui MUA3 se luptă uneori să schimbe perspectiva camerei și să transforme jocul într-un amestec ciudat de luptător și bullet-hell shmup. Câțiva șefi împușcă proiectile în arenă, alții țopăie prin arenă. Mi-am amintit de primul non-joc, un profund viciat, dar întotdeauna fascinant joc de acțiune de porc de Guineea studio japonez care a avut același tip de aparat de fotografiat / gen de comutator, dar mult mai bine.

Luptele între șefi vin și pleacă, fac puțină impresie

Odată ce ați terminat cu povestea, puteți juca din nou pe o problemă mai grea pentru provocare sau du-te înapoi la descoperirea secretelor pe care le-ați ratat, dar de fapt nu e motivație mică pentru a reveni. În schimb, ești blocat într-un mod numit Infinity. În interior, experimentele oferă stele ca o recompensă. Câștigă destule stele și ia-ți un costum nou. Eliberează niște teste și vei debloca noi personaje jucabile. Unele dintre aceste teste sunt incredibil de provocatoare, și este aici că ar trebui să ia în considerare de fapt machiaj echipa, bonusuri stat și tam-tam peste greoaie sistem ISO-8.

Marvel Ultimate Alliance 3 este, în cele din urmă, bine, dar se simte ca un joc de ultimă generație vizual și în design. Puteți vedea în fiecare ușă trebuie să apăsați un buton pentru a deschide, în fiecare inamic reciclat, în fiecare reflector pe care așteptați să treacă, în fiecare mutare-bloc-la-dreapta-pad puzzle. Unii dintre colegii mei au spus că le-a amintit de unul dintre cei de la sfârșitul anilor 2000 super-erou MMOs, și am înțeles asta. Marvel Ultimate Alliance 3 lansează la 10 ani după Marvel Ultimate Alliance 2, dar se simte ca și cum ar fi putut ieși cu ușurință doar un an mai târziu, când Xbox 360 și PS3 au fost încă merge puternic. Cred că acest lucru este exact ceea ce unii au sperat din joc, dar am fost în speranța pentru un pic mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.