Rotiri gratuite sunt în cerere mare pentru jucătorii de cazino online. Dacă vorbim despre rundele gratuite acordate ca bonus de către operatorii de cazinouri licențiați sau ne referim la rundele gratuite care pot fi câștigate în jocurile de cazino, este clar că acestea sunt extrem de așteptate. Apoi, vă voi oferi câteva informații despre rundele gratuite și vă voi spune care dintre cazinourile recomandate puteți profita de astfel de bonusuri.

Rotiri Gratuite Cazinou Online

> 25 runde gratuite fără înregistrare

> Până la 300 free spins at the first 3 deposits (50 + 100 + 150)

Rotiri Gratuite Cazinou Online

> Bonus 20 free spins at the Super Flip slot

Rotiri Gratuite Cazinou Online

> Bonus 20 free spins at the Super Flip slot

Rotiri Gratuite Cazinou Online

> Bonus 20 free spins with no deposit for checking email address

> Bonus 30 Free spins after making the first deposit

Cele mai bune cazinouri online, care oferă rotiri gratuite Bonus

În prezent, în România există 5 cazinouri licențiate care oferă jucătorilor noi runde gratuite ca bonus fără depunere sau ca recompensă la primul depozit, evident, în afară de procentul din suma depusă. În tabelul de mai sus, puteți vedea toate aceste sugestii și dacă doriți să profitați de unul dintre ele tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul corespunzător.

Desigur, există multe alte cazinouri online care rulează în mod constant diferite promoții pentru clienții existenți, aducând premii oferite în rotiri gratuite. De exemplu, Betano Casino oferă rotiri gratuite fără depozit tuturor jucătorilor cel puțin o dată pe săptămână. Practic, în acest moment, în aproape orice cazinou online pe care îl jucați, puteți profita de bonusuri sub formă de runde gratuite în jocurile de cazino.

Care sunt rotirile gratuite în slot machines online?

Rotirile gratuite, după cum spune titlul, sunt acele runde care joacă un cazinou online fără nici un risc din partea jucătorilor. În acest fel, aceste rotiri nu vor “consuma” din banca dvs., dar vă vor aduce doar un profit, având în vedere rata “fictivă”, de obicei 0.50 RON sau 1 RON atunci când vorbim despre rundele gratuite oferite ca bonus.

În schimb, dacă ați câștigat rotiri gratuite la jocurile de cazino, atunci ei vor folosi același pariu setat la rândul pe care l-ați primit. În plus, există o mulțime de jocuri de cazino în care rotirile gratuite prezintă câteva caracteristici suplimentare, dar veți găsi mai multe informații despre asta în următoarele.

Jocuri de cazino în care puteți câștiga rotiri gratuite

Există atât de multe sloturi video online pe care le puteți obține rotiri gratuite. Practic, această idee se bazează pe cele mai multe jocuri de cazino acum. Acestea au anumite caractere speciale, numite simboluri Scatter, care au apărut odată, vă vor oferi un anumit număr de runde gratuite.

În plus, cele mai bune jocuri de cazino prezintă, de asemenea, caracteristici speciale în rotiri gratuite, cum ar fi:

  • multiplicatorii câștigului.
  • Sticky Wilds (simboluri sălbatice care rămân active în timpul rundelor gratuite).
  • simbol bonus extensibil.
  • re-lansarea runde gratuite și mai mult.

Printre cele mai bune jocuri de cazino cu rotiri gratuite se numără faimoasele sloturi Book Of Ra și Charm Lucky Lady ‘ s de la Novomatic. Apariția a 3 sau mai multe simboluri Scatter în ele va provoca 10 sau 15 runde gratuite.

De la început, vă puteți da seama că aceste jocuri sunt unele dintre cele mai valoroase, deoarece în rotiri gratuite veți obține și caracteristici suplimentare: simbolul bonus extensibil (la Book Of Ra) și multiplicatorul câștigului 3x (la Lucky Lady ‘ s Charm). Evident, în tot acest timp este posibil să se câștige noi rotiri gratuite și chiar mai mult decât cele două jocuri de cazino online sunt recunoscute pentru un număr semnificativ de repetări.

De asemenea, în oferta de jocuri de cazino, operatorii licențiați au sloturi video, care oferă ca o caracteristică specială a re-spins. Cu toate acestea, acest tip de sloturi nu poate fi considerat a oferi rotiri gratuite, deoarece este o cantitate foarte mică (de obicei un maxim de 3) reinvestiri gratuite. Starburst este unul dintre cele mai cunoscute jocuri din această categorie.

Cum puteți obține runde gratuite în înșelătoriile online?

Rotirile gratuite sunt foarte frecvente în acest moment. Există mai multe moduri în care jucătorii de cazino sunt recompensați cu runde gratuite în fraude online. Deci, mai jos sunt situațiile în care puteți obține rotiri gratuite:

  • Bonus fără depozit cu rotiri gratuite
  • Rotiri gratuite bonus la prima depunere
  • Promoții pentru clienții existenți cu rotiri gratuite
  • Runde gratuite câștigate în slot machines

Bonus fără depozit cu rotiri gratuite

Acest tip de runde gratuite este de departe cel mai interesant și atractiv. Cu bonusurile de depozit oferite de anumite cazinouri online, puteți fi recompensați cu rotiri gratuite. Prin intermediul lor, puteți testa în principal cele mai tari jocuri de cazino de pe piață fără a risca un ban din buzunar.

Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți contul operatorilor de cazinou și, eventual, să îl verificați prin trimiterea documentelor solicitate. Rotirile gratuite vor fi creditate în contul dvs. și pot fi folosite în unele sloturi selectate pe care le puteți găsi în termenii ofertei.

În general, câștigurile obținute din runde gratuite fără depozit sunt acordate sub formă de bani bonus, pe care ulterior va trebui să le executați. Dar există și oferte în care rotirile gratuite vă aduc bani pe care îi puteți retrage sau utiliza așa cum doriți.

Rotiri gratuite bonus la prima depunere

A doua categorie de runde extreme gratuite este un bonus la primul depozit. Toate cazinourile recomandate de site-ul nostru oferă jucătorilor noi bani bonus la prima depunere. În plus, există o mulțime de operatori care, pe lângă banii bonus, își recompensează clienții noi și rotirile gratuite.

De regulă, se stabilește un număr fix de runde gratuite în slot machines, care nu depinde direct de suma depozitului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, există o sumă minimă pe care trebuie să o depuneți pentru a accesa oferta cu rotiri gratuite.

Ca și în cazul rotirilor gratuite fără depozit și, în această situație, acestea vor fi disponibile numai în anumite slot machines selectate, iar câștigurile obținute după acestea pot fi creditate atât sub formă de bani bonus, cât și sub formă de numerar.

Promoții pentru clienții existenți cu rotiri gratuite

Te-ai gândit că doar jucătorii noi primesc runde gratuite? Anunț că majoritatea cazinourilor licențiate rulează în mod constant diferite promoții, ceea ce face ca clienții existenți să fie recompensați cu rotiri gratuite în slot machines.

Deci, trebuie să știți că puteți participa la diferite turnee organizate de operatorii de cazinouri, care pot avea atât premii în rotiri gratuite, cât și premii în bani.

Apropo, pentru o simplă reîncărcare a jucătorului, puteți fi recompensați cu rotiri gratuite. Există așa-numitele promoții “Happy Hours”, în cadrul cărora este specificată o anumită perioadă de timp în care, dacă faceți un depozit în acest cazinou online, veți primi runde gratuite în sloturile video.

Uneori sunt oferite chiar și rotiri gratuite fără a fi nevoie să îndeplinească orice condiții. O astfel de ofertă se găsește în cazinoul online Betano, care oferă săptămânal tuturor jucătorilor o rotire gratuită pe un anumit slot video. În acest fel, este posibil să observați că veți “lovi” rotiri gratuite în întreaga etapă a cazinoului online.

Runde gratuite câștigate în slot machines

Nu în ultimul rând, rotiri gratuite pe care le puteți câștiga în jocurile de cazino în sine. Majoritatea sloturilor din oferta operatorilor de cazinouri conțin simboluri “Scatter” care apar într-o anumită cantitate pe terenul de joc vor declanșa rotiri gratuite.

Acest mecanism de lansare a rundelor gratuite, precum și modul în care sunt utilizate (diferite caracteristici speciale, reluarea rotirilor gratuite) diferă de la joc la joc. Mai sus pe această pagină, v-am prezentat două dintre cele mai populare jocuri de cazino în care puteți câștiga rotiri gratuite cu caracteristici speciale.

Cele mai bune întrebări și răspunsuri despre rotirile gratuite ale cazinoului

Pot folosi rotirile gratuite câștigate ca bonus pentru mai multe sloturi?

În general, rundele gratuite pe care cazinourile online le oferă ca bonus pot fi folosite într-un singur joc. Termenii ofertei indică, de obicei, mai multe jocuri de cazino potrivite. Odată ce ați accesat unul dintre ei și ați început să utilizați rotiri gratuite, atunci ar trebui să” consume ” – le pe toate în acest joc.

Ce se întâmplă dacă am închis jocul în timpul rundelor gratuite?

Nicio problemă. Trebuie doar să accesați din nou acest joc și cursul dvs. va fi reluat din punctul în care ați rămas. Veți putea utiliza fără probleme runde gratuite lăsate pentru joc.

Cum pot afla dacă un joc video slot oferă rotiri gratuite?

Având în vedere faptul că oferta de jocuri de cazino online este extrem de bogată, este clar că nu toate sloturile video oferă rotiri gratuite. Puteți afla, dar foarte simplu, dacă un anumit slot video oferă această oportunitate. În general, toate jocurile au un buton ” i ” sau informații pe care, dacă faceți clic, va fi afișată o scurtă prezentare a jocului. Acolo veți putea observa dacă există simboluri Scatter care rulează rotiri gratuite, precum și alte informații despre modul în care funcționează acest slot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.