Deși furnizorul EGT este renumit pentru jocurile sale de fructe și septuri ca aparate, totuși, aceste sloturi împiedică jucătorii să câștige rotiri gratuite. Acest lucru nu înseamnă însă că nu există escrocherii online în EGT și cu această caracteristică. Acesta este motivul pentru care m-am gândit să scriu acest articol și, într-un număr de mai jos, vă voi prezenta cele 3 cele mai populare jocuri de cazino EGT în care puteți câștiga runde gratuite.

Top EGT jocuri online cu rotiri gratuite

1. Olympus Glory

1. Olympus Glory

Acest slot video este apreciat de jucători atât pentru runde gratuite care pot câștiga, cât și pentru tema sa inspirată de Grecia antică. După cum puteți vedea în imaginea anterioară, numărul total de linii de plată este de 10 și nu poate fi modificat.

În afară de simbolurile clasice Q, J, 10, A și K, există încă 5 elemente afișate de pictogramele zeilor și zeițele Greciei antice. Dintre acestea, Zeus este cel mai important, precum și singurul simbol special în joc, care îndeplinește două funcții:

  • Simbolul Wild – înlocuiește în timpul rundelor obișnuite orice alt element de pe terenul de joc.
  • Simbolul scatter – apariția a 3 sau mai multe astfel de caractere oriunde pe ecran va declanșa 10 runde gratuite.

În plus, un simbol bonus extensibil va fi selectat la întâmplare înainte de a începe rotirile gratuite. Apariția sa pe oricare dintre rolele de joc va duce la înlocuirea tuturor coloanelor relevante cu elementul în cauză. În acest fel, veți înregistra câștigurile cu 2 sau 3 simboluri bonus, indiferent de poziția lor.

Rundele gratuite pot fi reproiectate, iar simbolul bonus va persista în continuare.

Cel mai mare câștig pe linie, care poate fi înregistrat la Olympus Glory, costă 500x pariul plasat și primit în cazul celor 5 simboluri reprezentând zeița Athena.

2. Secrets of Alchemy

2. Secrets of Alchemy

Secrets of Alchemy este un slot video EGT cu rotiri gratuite, care oferă un total de 25 de linii de plată. În plus, caracteristica toppling Reels face ca acest joc de cazino să fie foarte apreciat.

Toppling Reels se referă la faptul că, după orice combinație câștigătoare, elementele din această linie vor fi eliminate, iar simbolurile de mai sus vor cădea în pozițiile de mai jos în aceeași rotație.

Simbolul Wild apare ca o pictogramă vrăjitor, împreună cu textul “Wild”, care are un tip Wild pliat. Acest element poate apărea pe rolele 2, 3,4 și 5 și poate înlocui orice alt simbol, evident, cu excepția Scatter-ului.

Elementul Scatter este unul care vă aduce, de asemenea, rotiri gratuite în Secrets of Alchemy. Apare numai pe rolele 1, 2 și 3 și rulează un set de 7 runde gratuite.

În plus, rotirile gratuite pot fi declanșate și într-un mod “misterios” la sfârșitul oricărei rotiri care nu a adus 3 caractere Scatter. Rundele gratuite pot fi reproiectate prin reapariția elementelor potrivite.

De 40 de ori pariul total reprezintă cel mai mare câștig pe linie, dar vă reamintesc că vorbim despre 25 de linii de plată, astfel încât profitul total, cu siguranta, va fi mult mai mare, deoarece vei prinde mai multe combinații câștigătoare.

3. Rise of Ra

3. Rise of Ra

Inspirat de mitologia antică, Rise Of Ra este un slot video care te face cu siguranță să te gândești la cartea lui Ra. Numai numele, cu toate acestea, se pare că simbolurile și caracteristicile acestui joc de la EGT sunt complet diferite. Pentru început, trebuie să știți că există un număr fix de 15 linii de plată în Rise Of Ra.

În plus față de simbolurile clasice, cum ar fi faraonii, pieptul de comori și altele, există două elemente cu caracteristici speciale, după cum se arată mai jos:

  • Simbolul Wild – înlocuiește orice alt element, cu excepția Scatter. Dacă simbolul Wild intră în combinația câștigătoare, atunci câștigul va fi acordat cu multiplicatorul 2x!
  • Simbolul scatter – 3 sau mai multe dintre aceste elemente provoacă 15 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite, toate câștigurile sunt acordate cu multiplicatorul 3x. rotirile gratuite pot fi reproiectate odată cu apariția a cel puțin 3 caractere Scatter.

Cel mai mare câștig pe linie în Rise Of Ra costă 666 ori pariul plasat, câștigând în cazul unui șir de 5 simboluri Wild. Veți fi mulțumit, dar cu siguranță cu 4 sălbatici care vă vor aduce 166 de pariuri totale.

Premii jackpot în sloturi EGT

Dacă nu știați deja, vă voi spune că în toate sloturile EGT puteți câștiga premii jackpot. La sfârșitul oricărei rotații, indiferent de Pariul pe care îl utilizați, puteți fi selectat aleatoriu pentru a participa la cardurile Jackpot.

Vor fi afișate 12 cărți de joc cu fața în jos și va trebui să faceți clic pe una dintre ele până când veți descoperi 3 cărți identice. Apoi, veți câștiga premiul jackpot pentru această categorie.

Există 4 niveluri de premii jackpot, valoarea pe care o puteți vedea în partea de sus a ferestrei de joc. Partea bună este că, odată ce alegeți cardurile Jackpot, știți exact că veți câștiga unul dintre premiile puse în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.