Lucky Six este unul dintre cele mai populare jocuri virtuale de cazino din acest moment. Dacă anterior acest joc de minge ar putea fi găsit doar în câteva case de pariuri de pe stradă, acum este disponibil și online. În următoarea, vă voi face o scurtă trecere în revistă a jocului și apoi vă voi spune care dintre cazinourile recomandate puteți găsi.

Ce este Lucky Six?

Așa cum am spus în introducerea Lucky Six aparține categoriei de jocuri virtuale. Acesta este un joc de minge similar cu loteria clasică. Și în interiorul acestuia sunt extrase numere și, pe baza lor, se acumulează și câștiguri dacă ați fost suficient de inspirați să alegeți numerele potrivite.

6 din 48 este un sistem de numere după care Lucky Six funcționează-trebuie să alegeți 6 numere din 48 disponibile. Vă spun de la început că veți înregistra câștigurile numai dacă toate numerele selectate au fost extrase, dar acest lucru nu este dificil, deoarece există un total de 35 de numere extrase în fiecare rundă.

De obicei, rundele din jocul Lucky Six din cazinourile online se desfășoară la fiecare 5 minute.

Cum se joacă Lucky Six?

Cum se joacă Lucky Six?

Există mai multe tipuri de pariuri pe care le puteți plasa în acest joc de cazino. Voi începe cu clasici, și anume o selecție de 6 camere.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți 6 numere preferate, să pariați cu pariul dorit (cel puțin 2 RON) și să așteptați extragerea.

Veți înregistra câștigurile numai dacă toate cele 6 numere selectate au fost extrase. Câștigurile sunt calculate în funcție de momentul în care a fost extras ultimul număr. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, există o anumită cotă în apropierea fiecărei poziții (de la 10 000 la 1).

Cota de lângă ultimul număr pe care l-ați selectat va fi înmulțită cu pariul plasat și astfel veți câștiga.

De exemplu, dacă luăm în considerare extragerea din imaginea de mai sus și presupunem că ultimul număr pe care trebuia să-l extrageți a fost de 16, atunci veți câștiga de 150 de ori pariul plasat.

De asemenea, puteți selecta până la 10 numere și puteți plasa pariuri de tip sistem. 10 numere vor fi împărțite în toate combinațiile posibile de 6 numere.

Pariuri speciale la Lucky Six

În plus față de aceste pariuri clasice, în care trebuie doar să alegeți 6 (pentru un Bilet simplu) sau 10 numere (pentru un bilet de sistem) există și altele care se referă strict la primele 5 numere pe care le-ați tastat, și anume:

  • Primul număr de păr / ciudat
  • Primul număr de mai sus / mai jos 24.5
  • Par / ciudat primele 5 numere (în cazul în care au existat mai multe camere, par sau ciudat în primele 5 fragmente)
  • Suma primelor 5 numere de mai sus / mai jos 122.5
  • Culoare prima minge

Pentru primele 4 tipuri de pariuri, rata propusă este de 1,80 în ansamblu, deoarece există doar 2 rezultate posibile. Dacă alegeți să pariați pe culoarea primei bile minate, atunci veți primi o cotă de 7.20. De asemenea, puteți alege mai multe culori pentru a avea o șansă mai bună de succes, dar, evident, șansele vor scădea (3.60 pentru 2 culori, 1.80 Pentru 4 culori).

Ce altceva trebuie să știți despre Lucky Six?

Ce altceva trebuie să știți despre Lucky Six?

La pariurile clasice pe numere există și multiplicatori de câștig. În special, fiecare rundă afișează două stele în poziții aleatorii. Dacă unul dintre numerele pe care le-ați selectat “aterizează” într-o astfel de poziție, atunci veți obține un câștig dublu. Dacă prindeți ambele stele, câștigurile vor fi plătite de multiplicatorul 3x. evident, aceste câștiguri sporite sunt furnizate numai dacă toate numerele dvs. sunt extrase înainte de sfârșitul rundei.

Statisticile disponibile în partea de jos a paginii jocului vă oferă informații despre cele mai recente remize și vă pot ajuta să alegeți pariurile câștigătoare.

Unde poți să te joci Lucky Six online?

În prezent, doar 2 dintre cazinourile online recomandate oferă jocul Lucky Six, și anume:

  1. NetBet (bonus de 2 000 de ruble la primele 3 depozite).
  2. SuperBet (100% bonus de până la $ 500).

Ca parte a ambelor platforme de cazino, veți putea să depuneți și să retrageți bani fără a fi nevoie de carduri bancare, așa că v-am dezvăluit de la început unul dintre avantajele acestor cazinouri de top.

În plus, dacă vrei să te distrezi pe internet, aceste platforme de cazino pot fi alegerea potrivita, deoarece veți găsi în oferta de sloturi de la Novomatic și EGT, cum ar fi Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Shining Crown sau Burning Hot.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.